Grupals

Tractaments i classes grupals

Tractaments grupals

Volem oferir un coneixement adaptat a les necessitats de cada persona, per tal de millorar el benestar personal de forma eficaç i segura. Per tal de fer possible atendre de la millor manera les necessitats conctretes de cada alume, totes les nostres classes es fan amb grups reduïts.

Pilates

Pilates s’ha convertit en una autèntica revolució com a mètode per a la cura del cos. Posa la teva ment en sintonia amb el teu cos, posa l’accent en la respiració adequada, en la correcta alineació de la columna i la pelvis i la concentració completa en un moviment suau i fluid.

Hipopressius

La Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (GAH)  consisteixen en contraure la musculatura de l’abdomen de forma dirigida ajudant-se de la respiració, fent una apnea respiratòria, i d’unes determinades  postures que faciliten la  relaxació del diafragma.

Escoliosi

L’escoliosi és la deformació de la columna vertebral caracteritzada per una desviació o curvatura anormal. Amb les nostres classes personalitzades podràs dur a terme exercicis per tal de corregir-la i fer desaparèixer el dolor .

Post - part

L’ objectiu és recuperar el to de la musculatura abdominal  i del sòl  pèlvic amb  l’ajuda  de  la Gimnàstica  Abdominal Hipopressiva per evitar, prevenir i tractar possibles problemes de  incontinències urinàries, descens de vísceres,  dolors o disfuncions sexuals. Aquesta gimnàstica ajuda a reduir la cintura.

Pre - part

El principal objectiu és preparar a la dona embarassada  físicament  i psicològicament, ajudant a prendre consciència dels canvis que es produiran en el seu cos durant aquest període  de gestació.  Ens prepararem pel moment del part i disminuir les possibles disfuncions post-part, obtenir una ràpida i eficaç recuperació del sòl pèlvic en el post-part.

Psicomotricitat gent gran

Gimnàstica de baixa intensitat amb l’objectiu de cercar el benestar físic mitjançant exercicis per a la millora de la mobilitat articular, l’equilibri i la coordinació, a la vegada que es treballarà el to muscular i les tècniques de respiració i relaxació per millorar la consciència corporal.