Serveis Fisio3

12 anys d’experiència al teu servei

Fisio 3 Figueres - Centre de Fisioteràpia

TRACTAMENTS
INDIVIDUALS

» 30 minuts = 25€
» 1 hora = 40€

 A Fisio 3 tenim l’objectiu principal de mantenir i millorar l’estat físic dels nostres pacient mitjançant un tractament exclusiu i individualitzat, realitzant un seguiment exhaustiu del pacient per tal d’optimitzar el seu estat. En aquests tractaments utilitzem una gran varietat de mètodes i tècniques:

RESERVAR CITA »

Massoteràpia

ATM

PUNCIÓ SECA

ACUPUNTURA

SÒL PÈLVIC

FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA

FISIOTERÀPIA RESPIRATÒRIA PEDIÀTRICA

DRENATGE LIMFÀTIC

DIATÈRMIA MEDESTEC

ESTIRAMENTS

HIPOPRESSIUS GAH

CLASSES
GRUPALS

» 1 classe / setmana = 35€ / mes
» 2 classes / setmana = 50€/mes
» 3 classes / setmana = 70€ / mes
» 4 classes / setmana = 80€/mes

A Fisio 3 comptem amb una gran sala amplia que ens permet realitzar les classes de manera còmoda i confortable. Les classes es realitzen en grups reduïts per poder adaptar el nivell de la classe a cada pacient i corregir de forma efectiva i individual cada exercici per a obtenir el màxim de beneficis. Aquestes són les nostres classes:

M’INTERESSA! »

Pilates

HIPOPRESSIUS GAH

ESTIRAMENTS

FISIOTERÀPIA
RESPIRATÒRIA
PEDIÀTRICA

» 1 sessió (30 minuts) = 30€

Tos, mocs, esternuts, febre, mal de coll… És un refredat? És bronquiolitis? Quan és el moment de recórrer a la fisioteràpia respiratòria? A Fisio3 et donem la solució!

Gràcies a la fisioteràpia respiratòria eliminem les secrecions que s’acumulen des del nas fins a les zones més profundes dels pulmons, repercutint positivament en la qualitat de vida del nen, millorant la seva alimentació i el seu descans.

RESERVAR SESSIÓ »

LES NOSTRES
MUTUES

Les sessions per pacients que venen a través de la seva mutua, tenen una duració de 30 minuts aproximadament. Com tots els tractaments que realitzem a Fisio3, seran personalitzats i individualitzats, en funció de les necessitats de cada pacient. Actualment, treballem amb les següents mutues:

Obrir whatsapp
Hola, en què podem ajudar-te?